.
П`ятниця, 21.07.2017, 00:35 Вітаю Вас Гость | RSS Головна | Реєстрація | Вхід
Підзамочок замок
Підзамочок вул. Тернопільська
Підзамочок біля Стрипи
Підзамочок замок
Стрипа
Підзамочок замок взимку
Підзамочок старий
ФОРУМ
[ Головна ] [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Спілкування на різні теми » Різне » КУЛІНАРІЯ
КУЛІНАРІЯ
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 17:10 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Недалеко ті дні , коли весь люд почне святкувати Новий Рік, Різдво Христове, а також багато інших свят ,напротязі всього року. Чим частуємо своїх довго очікуваних гостей? Невже йдемо в ногу зі світом, і можемо святкувати тільки у кафе і ресторанах? Що можете Ви запропонувати своїм друзям?

Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 20:07
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 17:43 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Давайте я почну а Ви продовжите. І так я попоную приготовити ферганський плов! Все буде послідовно з малюнками . Для приготування плову нам потрібно;
Рис, краще брати довгий попарений 600грам, морква, 500 грам, цибуля 2 середні штучки, олія 100грам, мясо (при можливості грудинка баранини, з реберцями) 600грам, якщо є 30 грам баранячого жиру, головка чисноку, сіль, зіра, спеції. І само собою треба мати казанок, на крайній випадок простий чавунний баняк.
Для початку необхідно зробити заготовку продуктів. В даному випадку пишу як приготувати з бараниною.
Баранячі реберця відділяємо від мякоті , мясо нарізаємо на кубики, розміром 3Х3 см, цибулю нарізаємо на тоненькі кільця,морковку нарізаємо ножем на тонкі смужки, ні в якому разі нетремо на терці. Коли все готово -тоді починаємо.
Для того ,щоб приготувати плов необхідно розігріти казанок, щоб почало з нього диміти,





Прикрепления: 7238034.jpg(26Kb) · 0853172.jpg(37Kb) · 1010578.jpg(26Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 19:21
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 17:49 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Коли казан розігрівся вливаємо олію, і також розігріваємо її, в розігріту олію кладемо баранячий жир, в смажимо до тої пори поки він не стане золотистого кольору. як це показано на третій фотографії. Потому вибираємо шкварочки, і трошки присолюємо жир. На цьому можна булоб почати готовити плов, але !, є невеличкі хитрощі, а саме, якраз прийшов час, покласти шматочок чорного черствого хліба в казан, щоб він піджарився, а точніше згорів, як показано на фото.

Прикрепления: 1729984.jpg(22Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 19:22
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 17:58 | Сообщение # 4
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Не забуваємо ,що вогонь під казанком повинен бути весь час МАКСИМАЛЬНИЙ! Прийшов час закладати в казан реберця, і продовжувати смажити їх до тої пори , поки непідрумяняться, незабуваючи весь час помішувати.Повинні набути золотистого кольору, як показано на другому фото.



Прикрепления: 5606983.jpg(25Kb) · 0511503.jpg(28Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 19:23
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 18:00 | Сообщение # 5
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Прийшов час до цибулі. Смажимо в казанку до такого кольору

Прикрепления: 7759751.jpg(39Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 19:25
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 18:04 | Сообщение # 6
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Потому закладуємо мясо, і обжарюємо до такого стану, як показано на фото. Приблизно 13-16 хвилин



Прикрепления: 9775070.jpg(34Kb) · 9605126.jpg(28Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 19:29
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 18:09 | Сообщение # 7
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Тепер прийшов час до моркви. Порізану моркву закладуємо в казан і також обжарюєм до золотистого кольору,



Прикрепления: 5116100.jpg(45Kb) · 7969027.jpg(43Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 18:32 | Сообщение # 8
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Коли морковка притомилась, заливаємо кипяченою, горячою водою, так, щоб вода закрила поверхню моркви на 3 пальці. Починаємо готовити зірвак. Так називається юшка.Кладемо спеції, Тут фантазія сама різноманітна, все залежить від смаку повара. Самий мінімум, це пакетик готової суміні приправ для плову. Також можна добавити сушений барбарис. І незабуваємо про сіль На смак зірвак має бути добре солений, з таким розрахунком, що рис потяне сіль. Часник кладемо цілу головку не розламуючи на зубці, тільки очищаємо від верхньої шелухи.Продовжуємо варити зірвак, це приблизно 25-30 хвилин. Коли зірвак набирає приємного запаху, що аж голова крутиться. і трохи підзагустів, води як не як а википає потихеньку, виймаємо часник і ставимо на тарілку, він нам ще знадобиться! Тепер акуратненько закладуємо попередньо промитий рис. Розрівнюємо так, щоб поверхня була рівною, ні в якому разі не перемішуємо. Добиваємось, щоб рис не просто потонув, а вложився зверху в зірвак, покрив як перина









Прикрепления: 2317050.jpg(36Kb) · 1859652.jpg(57Kb) · 2079092.jpg(45Kb) · 5689373.jpg(35Kb) · 4854954.jpg(48Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!

Сообщение отредактировал бродяга - Четвер, 22.12.2011, 19:34
 
бродягаДата: Четвер, 22.12.2011, 20:02 | Сообщение # 9
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 17
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Зирвак начинає потихеньку впитуватися в рис. рівень рідини зменьшується,чи далі тим більше. В цей час необхідно верхній шар рису ворошить, щоб не пригорав до стінок казанка, але ні в якому разі не перемішувати. Потому робимо горку, вставляємо часник, той що відклали на блюдце,прикручуємо вогонь до мінімуму накриваємо кришкою, і залишаємо ще на 30 хвилин. Звичайно не забуваємо про 100 грамів хорошої самогоночки!
Смачного!









Прикрепления: 8396460.jpg(43Kb) · 9050305.jpg(31Kb) · 3059415.jpg(38Kb) · 9509433.jpg(27Kb) · 8878219.jpg(32Kb)


Кто проповедь прочесть желает людям, тот спать не должен слаще чем они!
 
AdminДата: Субота, 24.12.2011, 18:40 | Сообщение # 10
Генерал-майор
Группа: Администратори
Сообщений: 405
Награды: 6
Статус: Offline
Коктейль "Смак дитинства" або "Гоголь-моголь медовий"

(Вкуснятина для тих хто хоче пригадати дитинство і у кого є маленькі дітки)

- Перепелині яйця 2 шт
- Мед 50 г
- Молоко 300 г
- Будь-який фруктовий нектар з м'якоттю 20 г
- Декілька шматочків льоду

Збийте яйця в однорідну масу, додайте мед. Ретельно розітріть, щоб видалити грудочки, що з'явилися, Влийте холодне молоко і фруктовий нектар. Збийте в однорідну масу за допомогою міксера або віночка.
Подавайте в холодному вигляді.


Your success depends on you! ​
 
AdminДата: Субота, 24.12.2011, 18:59 | Сообщение # 11
Генерал-майор
Группа: Администратори
Сообщений: 405
Награды: 6
Статус: Offline
Лікер "Бейліс".


"Бейліс (англ. Baileys) – ірландський вершковий лікер, вироблюваний компанією R. A. Bailey & Co. Фортеця 17%. Виробляється з 1974 року. У його склад входять ірландський віскі і ірландські вершки. Один з найвідоміших лікерів." (Цитата з Вікипедії)

Інгредієнти:
- горілка – одна пляшка ємкістю 0,5 л;
- згущене молоко – одна стандартна банка;
- чотири яєчні жовтки;
- кава розчинна – 1 столова ложка (або шоколадка);
- цукор ванільний – 2 їдалень ложки;
- вершки – 0,4 л (жирність бажана не вище 30%)

Чотири етапи приготування лікеру «Бейліс» в домашніх умовах:

1. Змішуємо міксером згущене молоко, жовтки і ванільний цукор до однорідної маси.
2. У отриману масу додаємо розчинну каву або розм'якшений шоколад і знов включаємо міксер. Краще, якщо кавові гранули будуть подрібніші. Але якщо кава не розчиниться повністю, боятися не треба. Його частки зникнуть відразу після додавання горілки. Шоколад, відповідно, треба трохи якнайкраще розмягчити / розчинити.
3. Не вимикаючи міксер, вливаємо вершки. Якщо вони дуже щільні і жирні, розбавляємо їх молоком.
4. Настала черга горілки. Додаємо її в отриману масу і все ще раз гарненько перемішуємо міксером. Якщо горілку замінити на віскі, то приготований в домашніх умовах лікер бейліс ще більше буде схожий на свій ірландський оригінал.
Прикрепления: 0203945.jpg(6Kb)


Your success depends on you! ​
 
РоманДата: Понеділок, 02.01.2012, 17:27 | Сообщение # 12
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 5
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Передивився... плов аж пахне... Шкода, що не можна його замовити на ел. пошту.
 
кивиДата: Понеділок, 02.04.2012, 21:57 | Сообщение # 13
"Cпецкор із зони АТО"
Генерал-лейтенант
Группа: Активні
Сообщений: 625
Награды: 7
Репутация: 4
Статус: Offline
Так може організуємо мастер-класс?

кто проповедь прочесть желает людям -тот спать не должен слаще чем они
 
ГАЛЛ-СКОМОРОХДата: Вівторок, 12.04.2016, 08:00 | Сообщение # 14
Генерал-полковник
Группа: Активні
Сообщений: 1168
Награды: 5
Репутация: 5
Статус: Offline
nadya, це форум земляків- уродженців півдня Тернопілля- ГАЛИЦЬКОГО ПОДІЛЛЯ.
В цих місцях в цей час російська мова трохи не в ходу, хоч і не заборонена.

Коли я пишу повідомлення на чеському форумі- я користуюся онлайн- перекладом. Якщо мої чеські співрозмовники щось не розуміють- переклад досить дубовий, вони просять мене- напиши українською, не мороч нам голову. І тоді я пишу українською.
 
lyubovmelnik1994Дата: П`ятниця, 21.10.2016, 11:03 | Сообщение # 15
Рядовий
Группа: Зареєстровані
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: -1
Статус: Offline
смачно, мабуть
 
Форум » Спілкування на різні теми » Різне » КУЛІНАРІЯ
Сторінка 1 з 212»
Пошук:





Каталог веб ресурсів Тернопільщини село Тростянець Cело Мшанець, що на Теребовлянщині Каталог веб ресурсів Тернопільщини Проверка тиц Счетчик PR-CY.Rank

Висловлені авторами думки можуть не збігатися з позицією адміністрації сайту. Відповідальність за достовірність фактів несе автор публікації.
Будь-яке використанні матеріалів із сайту "Підзамочок - мій рідний край!" тільки при наявності посилання на pidzamochok.at.ua.
Стрілка синя
 вверх


Copyright studio FabWeb © 2011 - 2017 --UCOZ-- | Зробити безкоштовний сайт з uCoz