ФОРУМ
Кримські події - початок ІІІ світової війни?
|
киви | Дата: Вівторок, 03.02.2015, 21:04 | Сообщение # 211 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
Награды: 7
Статус: Offline
| Що це??? Спочатку висловили озабоченість а далі що ? Невже прозріли? Чи відчули запах жареного? Чи починають загрібати жар чужими руками?
кто проповедь прочесть желает людям -тот спать не должен слаще чем они
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: Вівторок, 03.02.2015, 21:54 | Сообщение # 212 |
 Генерал-полковник
Награды: 5
| Цитата киви (  ) Що це??? Реакція. Потомок нашого спільного праАдама зробив ПУК в безповітряний простір.
З подачі осіб не останнього десятка в рейтингу США зібралося кілька осіб теж не з глухого ранчо.
Обговорили і зробили висновки.
І ці висновки будуть втілені в конкретні дії уряду США
|
|
| |
|
киви | Дата: Середа, 04.02.2015, 07:59 | Сообщение # 213 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| Цитата ГАЛЛ-СКОМОРОХ (  ) І ці висновки будуть втілені в конкретні дії уряду США сліпий сказав -побачимДодано (04.02.2015, 07:59) --------------------------------------------- Де було СБУ? пропустили мимо вух слова соловева.
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: Середа, 04.02.2015, 11:30 | Сообщение # 214 |
 Генерал-полковник
| Там, де і ми- Ви, я, жителі України, посадовці, втч і СБУ
Коли зняли Наливайченка з СБУ?
Я вже писав- http://pidzamochok.at.ua/forum/21-74-2178-16-1422470803
|
|
| |
|
киви | Дата: Середа, 04.02.2015, 18:54 | Сообщение # 215 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| Цитата ГАЛЛ-СКОМОРОХ (  ) Там, де і ми- Ви, я, жителі України. Ми ,Ви всі жителі і так далі, скажу прямо хто на що вчився, і виконує ті зобовязання які на нього поставлено, і відповідно отримує зарплату. А силові службовці всіх рівнів і підрозділів, старанно отримують платню, і немаленьку, а віддачі ноль. Між іншим я і Ви,Ми з Вами платимо % податку на їх утримання, для того щоб спокійно жити і працювати. Коли я погано виконую свої обовязки ,мені показують на вихід. В даному випадку пряме залякування, з сенсом вторження. Я думаю СБУ в такому випадку повинен тримати руку на пульсі. В противному випадку отримуємо дармоїдів у всіх гілках влади. Ми ,Ви,я могли і не бачити цієї передачі, не зобовязані слідкувати, а от спецслужби-це їхня стихія. Якось так!
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: Середа, 04.02.2015, 21:19 | Сообщение # 216 |
 Генерал-полковник
| Цитата киви (  ) скажу прямо хто на що вчився Точно! Тільки Ви не договорили- "І для чого?"
З тих моїх учнів, які пішли у військові училища, романтиком був ОДИН! Решта- на легкий хліб.
Чому йшли в надстроковики- тепло, сухо і поживно!
Серед теперішніх міліціянтів я знаю одного, який ще не втратив людські риси.
Про кадри СБУ- змовчу від гріха подалі. Чому повернули Наливайченка? Останній романтик?
Одночасно зі мною в ТДПІ вступала маса на заочний- навіщо? Диплома треба!
В ТФЛОЛПІ- треба вчитися, та і пурспуктива- змінний майстер(НЕ інженер).
В ТФЕІ- там вже "Конкурс" процвітав!
ТДМІ- Оооо! В 1973 році- перший набір ПО РОЗНАРЯДЦІ- дітоньки перших секретарів і голів райвиконкомів. (До речі- Ви особисто знаєте, що один з ректорів ТДМІ за хабарі був РОЗСТРІЛЯНИЙ?).
А в ТДПІ- сільрада, вчительські діти- майбутні збирачі курячок, бараболь, сіячі розумного, доброго вічного. Скільки серед них було романтиків?( Цебто- БЛАЖЕННИХ?)
Про що Ви говорите?Додано (04.02.2015, 21:12) ---------------------------------------------
Цитата киви (  ) виконує ті зобовязання які на нього поставлено, і відповідно отримує зарплату Ви хоч зрозуміли, ЩО написали? Правду! Виконує не свої ОБОВ’ЯЗКИ, а ЗОБОВ’ЯЗАННЯ! ОБОВ’ЯЗОК- посадовий. ЗОБОВ’ЯЗАННЯ- перед кимсь!Цитата киви (  ) А силові службовці всіх рівнів і підрозділів, старанно отримують платню, і немаленьку, а віддачі ноль. Між іншим я і Ви,Ми з Вами платимо % податку на їх утримання, для того щоб спокійно жити і працювати. Ви нічого не попутали? Чи Ви особисто живете на Гавайях?
Ви(і я теж, не смикайтеся) призначені для того, щоб забезпечити сите і безпроблемне життя медикам, вчителям, міліції, військовим, суддям, прокурорам, управлінцям, депутатам - як джерело офіційної зарплати і як вим'я з дійками(доїти).
От студенти і вийшли на Майдан, щоб це зламати. Щоб кожна посадова і службова особа була призначена для забезпечення ВАС(і мене теж). Що з цього вийшло? Треба розповідати?
Якщо Ви думаєте, що Крим, Лугандонія бабахнули спонтанно- прокиньтеся!
Я вже писав про 2008 в моєму розумінні. А почалося раніше.Додано (04.02.2015, 21:18) ---------------------------------------------
Цитата киви (  ) Я думаю СБУ в такому випадку повинен тримати руку на пульсі. В противному випадку отримуємо дармоїдів у всіх гілках влади Повинен БУВ. Згідно посадових обов'язків. А ВИ говорили про ЗОБОВ’ЯЗАННЯ. А це трохи різні речі.
Відсилаю ще раз http://pidzamochok.at.ua/forum/21-74-2178-16-1422470803 Зверніть увагу на мою розмову з ДНПР.Додано (04.02.2015, 21:19) ---------------------------------------------
Цитата киви (  ) Ми ,Ви,я могли і не бачити цієї передачі, не зобовязані слідкувати, а от спецслужби-це їхня стихія. Якось так! Теоретично- ТАК! А практично- Ви ж самі написали- у них були не ОБОВ’ЯЗКИ, а ЗОБОВ’ЯЗАННЯ.
|
|
| |
|
киви | Дата: Четвер, 05.02.2015, 10:33 | Сообщение # 217 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| Знаю що звалиться на мою голову, але все таки вставлю. Може хто перегляне. Особливо цікаво перша година, тобто до 60 хвилини
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: Четвер, 05.02.2015, 12:53 | Сообщение # 218 |
 Генерал-полковник
| Ні, КИВИ, не звалиться. Цей ролик мені вже пропонували зранку.
Пояснення те саме- суть цього фільму зводиться до 2-3 сторінок тексту на папері. Демура НЕ ХОЧЕ давати розшифровку, а я не хочу дивитися в воду.
Хто має час- хай дивиться. А якщо проявить ініціативу і викладе ТЕЗИ- буду дуже вдячний
|
|
| |
|
киви | Дата: Четвер, 05.02.2015, 22:24 | Сообщение # 219 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| Як тепер виглядає 31 блокпост. фото з беспілотника
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: Четвер, 05.02.2015, 22:43 | Сообщение # 220 |
 Генерал-полковник
| Цитата киви (  ) Як тепер виглядає А як виглядав раніше? плями на полі- вирви?
|
|
| |
|
киви | Дата: П`ятниця, 06.02.2015, 09:26 | Сообщение # 221 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| Як могло виглядати звичайне засіне поле. Так вирви.
|
|
| |
|
киви | Дата: П`ятниця, 06.02.2015, 13:15 | Сообщение # 222 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| А ось даний рапорт каже сам за себе. Єще подібного роду рапорти.
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: П`ятниця, 06.02.2015, 14:43 | Сообщение # 223 |
 Генерал-полковник
| Це Ваше повідомлення http://pidzamochok.at.ua/forum/21-74-2219-16-1423068899
Там Ви вжили реальне слово- ЗОБОВ’ЯЗАННЯ замість ідеального ОБОВ’ЯЗОК
А це- иоє http://pidzamochok.at.ua/forum/21-74-2224-16-1423077575 В ньому я Вас спробував заземлити.
Якщо обласний прокурор і обласний СБУшник пишуть такі ж рапорти- краще, якщо райдужно лепортують- гірше, але це РЕАЛІЇ.
І якщо навіть пришлють западенців- вони -Дай Боже- будуть ненабагато, але кращі.
|
|
| |
|
киви | Дата: П`ятниця, 06.02.2015, 14:48 | Сообщение # 224 |
"Cпецкор із зони АТО"
 Генерал-лейтенант
| Цитата ГАЛЛ-СКОМОРОХ (  ) Там Ви вжили реальне слово- ЗОБОВ’ЯЗАННЯ замість ідеального ОБОВ’ЯЗОК Ну в мене три кляси і два коридори, а буквар скурив в перші клясі в першій чверті. Так що не дуже придирайтесь до слів. Суті не міняє. Ви все прекрасно зрозуміли .
|
|
| |
|
ГАЛЛ-СКОМОРОХ | Дата: П`ятниця, 06.02.2015, 17:55 | Сообщение # 225 |
 Генерал-полковник
| Цитата киви (  ) буквар скурив в перші клясі в першій чверті Не прибідняйтеся!
"Не від бога те царство нам спаде, Не святі його з неба знесуть"
Самі. Всі. Кожен по-своєму. Лебідь, рак і щука. Хто до ліса- хто до біса(тьфу!...)
Україна зробила КРОК. ОДИН. ВПЕРЕД. Скільки зробило крок вбік? Назад? Скільки взяли в руки патик- не дати? Скільки вже б'ють- по ногах, в лоб? Скільки гадять- явно, потихенько? Скільки ще будуть гадити?
Цитата киви (  ) не дуже придирайтесь до слів Я не придираюся- я говорю з Вами.
Цитата киви (  ) Суті не міняє Дуже міняє, КИВИ. Ви сказали дуже правильно!
|
|
| |
|